Livstyling  
  Welkom  
 


Op de volgende manieren kan ik u van dienst zijn.

Interieuradvies

Advies op maat: 
U betrekt een nieuw huis en u wilt geadviseerd worden over de inrichting? Of u wilt uw huidige woning/ ruimte in een nieuw jasje steken? U wilt iets veranderen maar weet niet waar te beginnen? Of misschien heeft u gewoon weinig zin om uw vrije dagen in woonwinkels en meubelboulevards door te brengen...
Livstyling helpt u graag om uw wensen om te zetten in resultaten.

Bij elk advies op maat vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats waarbij we de wensen doorspreken en ik foto's van de ruimte maak en u evt. vraag naar een originele bouwtekening of plattegrond. Indien deze niet aanwezig is neem ik zelf de maten op. Afhankelijk van het advies krijgt u van mij bij het tweede een laatste huisbezoek een aantal schetsen een moodbord en een geschreven advies.

Online advies: 
Heeft u een drukke baan en geen tijd om vrij te nemen om een interieurstylist te ontvangen? Dan heeft Livstyling voor u de oplossing...online interieuradvies! In enkele eenvoudige stappen ontvangt u een online advies. Binnen 5 werkdagen in uw mailbox retour!

Verkoopstyling:
De manier waarop u uw woning presenteert heeft effect op de verkoop
van uw woning.

Tijdens een bezichtiging (en/of de presentatiefoto’s op het Internet) kunt u de potentiële koper het naar de zin maken. De eerste indruk is immers van groot belang. Storende factoren waar de bezoekers, uw potentiële koper(s), letterlijk doorheen moeten kijken worden vaak herinnerd. En dat is wat u nu juist niet wilt!

Het is niet altijd even gemakkelijk om de minpunten van uw eigen woning en interieur zelf op te sporen. Livstyling staat stil bij de te vervangen storende factoren als onjuiste kleurcombinaties, de (te) volle ruimte, de indeling zelf.
Tevens geeft zij handige tips.
Verkoopstyling kan bij u thuis maar ook online!

Shoppen met Livstyling

Veel mensen vinden het lastig om de juiste woonaccessoires te vinden voor hun persoonlijke interieur. Maar nog veel lastiger wordt het om in een winkel de juiste keuze te maken voor thuis. Livstyling zorgt voor een gezellige ochtend of middag woonwinkelen en meteen met een deskundig oog de juiste aanschaf voor uw
huis te doen.
Zo werkt het: We spreken af bij u thuis en bekijken samen wat u anders zou willen. Dan gaan we samen naar een woonwinkel in de omgeving, en zoeken we samen naar de beste accessoires om uw interieur af te maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Pijlen
Om onze adviezen op professionele wijze te
laten uitvoeren werken we nauw samen met
Woninginrichting Robert van Pijlen

 
© by Livstyling  2009